OVER LARA

Loopbaan

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen: waarom kiezen we ons werk? Waarom reageren we allemaal zo anders op dezelfde situatie? En voor mezelf de grote vraag: Wat vind ik, een goed leven? Midden in de crisis, in 2011, zorgde het antwoord op die vraag ervoor dat ik ICM Opleidingen & Trainingen gedag zei en Lara van der Veen inschreef bij de KvK als zelfstandig professioneel trainer en coach. Als ondernemer lag opeens de wereld aan mijn voeten en kon ik echt alleen nog maar doen wat ik wilde.

Als ondernemende coach wilde ik leren met anderen en ben ik vervolgens bij verschillende organisaties aangehaakt. Zo heb ik voor de Publieke Zaak een Maatschappelijke Broedplaats opgezet om persoonlijke ontwikkeling te koppelen aan maatschappelijke betrokkenheid. En leerde ik als vennoot van Jonge Honden over ondernemerschap. Als coach bij The Jane Company was ik verantwoordelijk voor Ontwikkel van Been MC en het Personal Leadership Programma voor de managers van Bain & Company. Na een sabbatical in Zuid Afrika & Namibie heb ik sinds 2017 een nieuwe, eigen coachingspraktijk in hartje Amsterdam. 

Dit jaar heb ik een Online Coaching Programma gemaakt: To Live A Good Life. Waarin deelnemers zelf op zoek gaan naar antwoorden op de vragen die ze hebben over zichzelf, hun werk of relaties. En zo aan de slag gaan met hun eigen versie van 'een goed leven'. 

Opleiding

Als Master of Science heb ik mij gespecialiseerd in identiteitsontwikkeling en mij beziggehouden met de vraag hoe je wordt gevormd als mens, specifiek op je werk. Mijn coachings opleiding heb ik gedaan bij Newfield Network (Colorado, USA) voor mij de perfecte combinatie tussen wetenschap, diepgang en praktische toepasbaarheid. Na meer dan 750 uur coaching ben ik door de International Coach Federation (ICF) inmiddels gecertificeerd als Professional Certified Coach (PCC). Bij Vipassana: de oudste Indiase meditiatietechiek, ook wel 'de kunst om te leven' genoemd door Boeddhisten heb ik mij verdiept in de verbinding tussen je hoofd en lichaam. Meer weten over mijn achtergrond? www.linkedin.com/in/laravanderveen1

  • LinkedIn Social Icon