JUNIOR'S JOURNEY COACHING

Hi! Welkom op de jonge honden coaching pagina

TAKE OFF COACHING

In het eerste coaching gesprek gaan we jouw persoonlijke ontwikelthema voor het komende jaar bepalen.

Om je voor te bereiden op het eerste gesprek moet je vier dingen doen:

  1. Plan je coaching gesprek in via mijn agenda (coaching face tot face-1,5 uur)

  2. Print je huiswerk: de biografie oefening en je intake formulier

  3. Maak je huiswerk: Schrijf je biografie en vul het intake formulier in (Tijdsinvestering: 2 uur)

  4. Neem je huiswerk mee naar ons gesprek

Veel plezier met je voorbereiding, houd er rekening mee dat het huiswerk maken ongeveer twee uur tijd kost. Vraag je buddy of mentor om hulp als je vragen hebt. Voor de perfectionisten: Relax! Het is prima als je het intake formulier nog niet helemaal ingevuld krijgt, daar gaan we in het gesprek mee verder.

BUDDY GESPREKKEN

Wil je ervoor zorgen dat jullie als buddy's zo veel mogelijk uit de gesprekken halen? Zorg dan voor structuur, dit helpt om in de gesprekken de overgang van 'gezellig kletsen' naar meer diepgang te maken. Als handvat kun je hier het Buddy format downloaden.

EXTRA COACHING

Na de take off kun je extra coaching sessies met mij in plannen. Denk aan 3 sessies in 3 maanden als je met een bepaald thema een volgende stap wil maken. Ook kunnen we in een vast ritme afspreken om ervoor te zorgen dat je op regelmatige basis stappen blijft maken in je persoonlijke ontwikkeling. Let op, alleen de eerste Take Off is onderdeel van Junior's Journey. Daarna kun je je persoonlijke opleidingsbudget inzetten. Je mag dan gebruik maken van het Jonge Honden tarief van €200,- per sessie. 

Heb je vragen, mail of bel mij gerust. Tot snel!