HOE IK WERK

Met de vraag die je nu hebt, doorlopen we samen een proces op weg naar je vooraf gestelde doelen. Coaching is leren in co-creatie, iedereen is anders en daarom is het altijd maatwerk.  Hoe ik bijvoorbeeld werk:

Wil je weten wat bij jou past? Plan een intake in mijn agenda of bel me even om je vraag te bespreken. 

Vaak doorlopen we, aan de hand van de vraag die je nu hebt, ongeveer onderstaand proces:

1. HET BEGIN INTAKEGESPREK

We beginnen met een telefonische intake. In deze kennismaking formuleren we je vraag, leg ik uit hoe ik werk en kijken we welke vorm van coaching het beste bij je past. Eventueel gevolgd door een offerte voor jou of je werkgever. De verschillende mogelijkheden zijn:

  • Individuele coaching strippenkaart of een pakket van 3, 5 of 10 sessies. Live in Amsterdam, op locatie, via Skype, of een combinatie

  • DIY Online Coachingprogramma To Live A Good Life. In 7 stappen zelf de antwoorden zoeken op je vraag. 

  • Ontwikkelprogramma voor je team of organisatie. In co-creatie maken we een opmaat programma van coaching en workshops die passen bij de vraag en gewenste ontwikkeling van jouw team of peergroup.

  • Workshops Denk bijvoorbeeld aan: Persoonlijk leiderschap, coachingsvaardigheden voor managers, empathie, personal branding.

2. COACHING

In de gesprekken gaan we aan de hand van verschillende methodes en technieken aan de slag met jouw vraag. Ik geef je opdrachten mee ter verdieping en oefeningen zodat je je inzichten toepast in je dagelijkse leven. Ik hou van diepgang EN praktische handvatten.

Wat kun je van mij verwachten:

  • Een eerlijke spiegel

  • Theorieën en modellen waardoor je jezelf en anderen beter begrijpt en je mogelijkheden gaat zien

  • Een transformatie naar wie je wilt zijn

3. HET EINDGESPREK

We eindigen met een eindevaluatie. Hierin vieren we waar je staat, evalueren we je doelen en wat je hebt geleerd en kijken we naar de toekomst.